27. -28. NOVEMBER 2024

Sandtools – det digitale vateret for bygg- og anleggsbransjen

digitalt vater med lys

En av våre utstillere på Park og anleggsmessen, 8. -9. november 2023 er Sandtool. De har produsert et digitalt vater som vil forenkle arbeidet for landskapsentreprenører og gravere med rettebjelke.

Les mer og finn ut hvorfor dette vateret kan forenkle din arbeidshverdag.

Artikkel for messen i 2023. Velkommen til ny messe 27. – 28. november 2024.

Med dette digitale og programmerbare vateret kan man være sikker på at man oppnår riktig fall og unngår unødvendig tid på manuell kontroll.

Presis måling med digitalt vater

Dette er et digitalt og programmerbart “vater” som er spesialdesignet for å gi full kontroll over fallet. Det kan enkelt og presist måle og justere fallet på ulike underlag. Vateret er festet på avretteren og viser fallet i prosent til enhver tid. Dette betyr at man slipper å kravle rundt på knærne for å sjekke fallet, og man kan være trygg på at man oppnår riktig fall. 

Les mer om Park og anleggsmessen her

Med Sandtool Indikator kan man jobbe mer effektivt og levere høy kvalitet i utemiljøet.

Norskprodusert og testet for det nordiske utsmiljø

Produktet er 100% norskutviklet og testet med suksess i Norge, Danmark og Sverige. Dette betyr at produktet er tilpasset nordiske forhold. 

Med Sandtool Indikator kan man effektivisere arbeidsprosessen og redusere feilmarginen. 

Ved å ha full kontroll over fallet kan man sikre at utemiljøet blir riktig avrettet og at vann dreneres på riktig måte. Dette er spesielt viktig for å unngå problemer som vannansamling og dårlig drenering, som kan føre til skader og problemer på lang sikt. 

Velkommen til Park og anleggsmessen, NOVA Spektrum i Lillestrøm, 27. – 28. november 2024.

Skaff deg billetter nå!

Hagemessen er Norges største arena for inspirasjon og handel til hage og uterom. Vårens vakreste eventyr finner sted i Lillestrøm  22. – 24. april!

Ønsker du å bli utstiller?

Sammen kan vi posisjonere din virksomhet.

Marit-Sagen-prosjektleder Park og anleggsmessen

Marit Sagen

Prosjektleder for Park- og anleggsmessen

Marit er vår prosjektleder og har jobbet for NOVA Spektrum siden 2006. Hun kjenner bransjen godt og mottar gjerne en henvendelse fra deg.