27. -28. NOVEMBER 2024

Velkommen til Park- og anleggsmessen og Kommunalteknikkmessen

Vi har gleden av å ønske deg velkommen til innholdsrike messedager på NOVA Spektrum i Lillestrøm 27. – 28. november 2024.

Du får nå to messer i én, i år åpner vi en hall til, da Kommunalteknikkmessen er med på laget. Vi styrker med dette vår posisjon og ser frem til et spennende samarbeid med Norsk Kommunalteknisk Forening, som legger Kommunalteknikkmessen parallelt med Park og anleggsmessen. 

Publikumsrekord i 2023

Messen i 2023 hadde publikumsrekord med en økning på 19 % med over 4000 besøkende. Med et yrende folkeliv i hallene ser vi frem til fagseminarer og deling av kunnskap. Her møter du leverandører som viser det siste innen tekniske løsninger, anleggsmaskiner, redskap og utstyr for en enklere hverdag.

Ønsker du vite mer om Kommunalteknikkmessen og samarbeidet vårt? Les gjerne vår artikkel om saken.

Bildecollage-Park-og-anleggsmessen

Norges ledende messe innen park- og anlegg

Dette er nisjemessen som etter hvert har blitt Norges ledende fagmesse. Med så mange utstillere og besøkende som brenner for faget sitt, setter dette også krav til et bredt faglig program. Kunnskapsdeling er en viktig faktor for at bransjen skal lykkes, og noe vi med vår samarbeidspartner ønsker å dele med alle våre besøkende.

Hent GRATIS BILLETT til Park og anleggsmessen og Kommunalteknikkmessen (27. – 28. november 2024).

Marit-Sagen-prosjektleder-Park--og-anleggsmessen
Marit Sagen, vår dedikerte prosjektleder for Park- og anleggsmessen er i ferd med å fylle opp messegulvet for 2024 akkurat nå.

Et bredt utvalg av utstillere

Med økt arbeidstempo og raske endringer, er det viktigere nå enn noen gang å følge med på den siste utviklingen innen maskiner, verktøy og redskaper. Våre proffe utstillere ser frem til å vise frem siste nytt innen både produkter og tjenester for alle som jobber innen park- og anleggsbransjen. Alt for å skape en enklere arbeidsdag.

Les også: en eksplosjon av utstillere til Park og anleggsmessen

Messen dekker fagområdene:

 • Maskiner og elektriske kjøretøy
 • Redskap og utstyr
 • Avfall og gjenvinning
 • Utemiljø, parker, idretts- og grøntanlegg
 • Gravplass
 • IT, kart og geodata
 • Avløp og overvann
 • Vannhåndtering
 • Naturstein og belegningsstein
 • Trær, planter, løk, gress og jord
 • Parkmøbler
 • Lekeplassutstyr
 • Belysning

Utstiller-på-fagmessen for park- og anlegg
De besøkende får inngående kunnskap fra eksperter på fagområder under messedagene. Bildet er fra messen i 2022.   

Hvem møter du på fagmessen?

Park- og anleggsmessen ønsker å samle bredden innen tjenester for park og anlegg. Dette er en viktig markedsplass hvor leverandører. De besøkende får førstehåndskunnskap og nettverk bygges.

Her finner du lekeplassutstyr, parkmøbler, gravplassutstyr, belysning, vannhåndtering, rør, avfallshåndtering, stein, planter og trær. Alt du trenger til park og grøntanlegg, idrettsanlegg, golfbaner og gravplasser.

Park- og anleggsmessen er en arena for nettverksbygging, faglig påfyll og handel, og bidrar til oppmerksomhet rundt næringen.

Les også: Plantinor som kommer med en oase av norskproduserte planter

Nye teknologiske verktøy tas i bruk, og på Park- og anleggsmessen vil de besøkende kunne få demonstrasjoner og få teste ut de ulike produktene.

Hent GRATIS BILLETT til Park og anleggsmessen og Kommunalteknikkmessen (27. – 28. november 2024).

Innholdsrike fagdager med høyaktuelle foredrag – helt gratis!

I samarbeid med NAML, Norske anleggsgartnere, miljø – og landskapsentreprenører setter vi opp lærerike og interessante foredrag.

Vi har tatt en prat med Marit Sagen som er prosjektleder på fagmessen:

“Den faglige delen av messen betyr mye, og her har vi mange gode støttespillere. NAML, Norske anleggsgartnere, miljø – og landskapsentreprenører, er messens faglige partner og ansvarlig for alle foredrag og seminarer. Dette er arenaen hvor kunnskap deles og nettverk bygges. Utstillerne på Park- og anleggsmessen byr på fagkunnskap innen alle kategorier”, kan Marit Sagen fortelle.

“Ønsker man et dypdykk innen visse temaer er dette messen du ikke vil gå glipp av. Programmet i fjor var blant annet om overvann, samt debatt om bærekraftig bruk av jord. Programmet for i år er ikke spikret, men jeg kan love at det blir mange viktige og lærerike temaer som løftes frem. Bransjen og hele verdikjeden vil dra nytte av dette i år også”, sier hun. 

“Det er gratis å komme inn på messen og deltakelse på foredragene er også kostnadsfritt, noe de fleste setter stor pris på”, sier hun med et smil.

NB: Programmet for 2024 vil bli annonsert nærmere messedagene som er 27. – 28. november i 2024. 

Besøkende tester ut produkter på messen
Bilde fra Park- og anleggsmessen.

Store forventninger til årets messe

Prosjektleder Marit Sagen har store forventninger til messen i år. Det har vært en markant økning i antall utstillere og besøkende fra oppstart. Forrige messe i 2022 hadde gode resultater, med hele 188 utstillere innen lekeplassutstyr, parkmøbler, gravplassutstyr, belysning, vannhåndtering, rør, avfallshåndtering, stein, planter og trær. Alt til park og grøntanlegg, idrettsanlegg, golfbaner og gravplasser. 

“Med to haller som er fullspekket med spesialkompetanse vil de besøkende kunne få med seg alt fra lanseringer av nyheter, teknologiske løsninger, faglig påfyll og masse inspirasjon”. 

Marit Sagen, prosjektleder.

Mat og drikke på messen

I tillegg til matservering i utstillingsområdet og Nordic Cafe, kan besøkende og utstillere møtes i hyggelige omgivelser i vårt nye bar- og restaurantområde, Lillestrøm Lobby.

Her tilbys førsteklasses mat, basert på sunne og gode sesongvarer fra lokale produsenter. Onsdag etter stengetid inviteres utstillere og deres gjester til felles bransjemiddag i Lillestrøm Lobby.

Lillestrøm Lobby bar og restaurant
Fra Lillestrøm Lobby på NOVA Spektrum. Her kan utstillere og besøkende nyte en avslappende atmosfære.

“Vi ser frem til messeåpningen og til å ønske våre utstillere og besøkende velkommen til NOVA Spektrum 27. og 28. november”, avslutter Marit Sagen.

Hent GRATIS BILLETT til Park og anleggsmessen og Kommunalteknikkmessen (27. – 28. november 2024). Velkommen til en arena for nettverksbygging, faglig påfyll og handel.

Skaff deg billetter nå!

Hagemessen er Norges største arena for inspirasjon og handel til hage og uterom. Vårens vakreste eventyr finner sted i Lillestrøm  22. – 24. april!

Ønsker du å bli utstiller?

Sammen kan vi posisjonere din virksomhet.

Marit-Sagen-prosjektleder Park og anleggsmessen

Marit Sagen

Prosjektleder for Park- og anleggsmessen

Marit er vår prosjektleder og har jobbet for NOVA Spektrum siden 2006. Hun kjenner bransjen godt og mottar gjerne en henvendelse fra deg.