27. -28. NOVEMBER 2024

Plantinor imponerer med et mangfold av norskproduserte planter

Bilde-fra-Plantinor-planteskole

Som ledende aktør innen planteproduksjon i Norge, vil Plantinor med sine 22 planteskoler, være til stede på årets messe. På et imponerende stort område vil de skape en oase av trær, busker og stauder som er norskproduserte!

Produsentene bak samvirket Plantinor er kjent for norsk produksjon av beste kvalitet og leverer til både privat- og proffmarkedet.

Hent GRATIS BILLETT til Park og anleggsmessen og Kommunalteknikkmessen (27. – 28. november 2024).

(Artikkel for messen i 2023)

Plantesorter-på-planteskolen
Planter som er dyrket i Norge er allerede tilpasset klimaet de skal leve i, noe som gjør dem til ideelle førstevalg for norske hager og landskap.

Ny kostnadsfri database, med samlet oversikt over tilgjengelig norsk produksjon

Plantinor jobber med utvikling av deres nye nettside, som også vil inneholde en omfattende søkbar oversikt over tilgjengelig norsk produksjon fra de 22 produsentene. Dette vil være en videreutvikling av det funksjonaliteten som har vært tilgjengelig for E-planter, men vil som nevnt nå omfatte hele den norske produksjonen.

Les mer om Park og anleggsmessen her

To-gartnere-med-planter
Besøkende vil få muligheten til å oppleve en imponerende variasjon av beplantninger og få råd fra erfarne planteprodusenter, som har samlet kunnskap gjennom generasjoner av planteskoledrift.

Møte med fagekspertisen

Vi på Park og anleggsmessen gleder oss til å vise frem utstillingen som Plantinor skaper på sine 450 kvm. Det blir en frodig oase! Så her er det bare å glede seg.

Vi er svært glade for å ha Plantinor med oss på messen.
Deres tilstedeværelse vil definitivt berike opplevelsen for deg som besøkende

– Marit Sagen, Prosjektleder.

Uansett om du er en landskapsarkitekt for store områder eller en hageentusiast er vi sikre på at du vil finne noe som passer deg.

Plantinor-planteskole-med-sine-planterekker
Planter som inngår i E-sortimentet gjennomgår en utvelgelses- og utprøvingsprosess, før de kan godkjennes som E-planter.

Varemerket «E-plante»

Planteskolene i Norge SA (Plantinor) har enerett på produksjon av sertifiserte E-planter i Norge.

Dette er utvalgte planter med dokumentert, friskt opphav, samt kvaliteter og egenskaper som gjør dem spesielt egnet i norske grøntanlegg. Sertifiserte E-planter utgjør den ypperste kvalitet av norsk planteproduksjon.

Les også om bærekraftig jord >>

Planteutvalget til Plantinor

Som utstiller møter Plantinor med et bredt utvalg av planter, innen eksempelvis busker, trær og stauder. Plantinor, som er en av våre hovedattraksjoner, sier selv:

Vårt mål er å gjøre det enkelt å finne riktig plante til riktig sted, med de beste egenskapene for å takle de klimatiske forhold som vi har i Norge.

– Hilde Liland, daglig leder i Plantinor.

Velkommen til Park og anleggsmessen

Som besøkende, uansett om du er på jakt etter vakre blomster, frodige busker eller majestetiske trær, vil du finne alt du trenger på Park og anleggsmessen 27. – 28. november 2023, på NOVA Spektrum i Lillestrøm.

Dette er en årlig begivenhet som tiltrekker seg profesjonelle fagfolk innen park og anleggsbransje. Du finner alt på ett sted – du vil ikke bli skuffet!

Hent GRATIS BILLETT til Park og anleggsmessen og Kommunalteknikkmessen (27. – 28. november 2024). Velkommen til en arena for nettverksbygging, faglig påfyll og handel.

Skaff deg billetter nå!

Hagemessen er Norges største arena for inspirasjon og handel til hage og uterom. Vårens vakreste eventyr finner sted i Lillestrøm  22. – 24. april!

Ønsker du å bli utstiller?

Sammen kan vi posisjonere din virksomhet.

Marit-Sagen-prosjektleder Park og anleggsmessen

Marit Sagen

Prosjektleder for Park- og anleggsmessen

Marit er vår prosjektleder og har jobbet for NOVA Spektrum siden 2006. Hun kjenner bransjen godt og mottar gjerne en henvendelse fra deg.