27. -28. NOVEMBER 2024

Park og anleggsmessen – større enn noen gang

Utstiller-på-fagmessen for park- og anlegg

I takt med at besøkstallet har økt jevnt de siste årene, øker også bredden og størrelsen på messen. 200 utstillere var påmeldt til årets messe i 2023, og to haller på 18 000 kvm fyltes opp. Messen for 2024 blir større enn noen gang. Vi presentere Kommunalteknikk som en parallell messe. Det vil bli egne seminarer, foredrag og stands innenfor kommunalteknisk sektor.

Kommunalteknikk vil arrangeres i hall C, mens Park og Anlegg foregår i hall D og E. Gangene mellom hallene vil være åpne og det er gratis adgang.

– “Vi opplever stor interesse for Park og anleggsmessen, både fra utstillere og nye besøkende. Vi kan med hånden på hjertet si at dette blir tidenes messe“, sier prosjektleder Marit Sagen.

Velkommen til ny messe 27. – 28. november 2024.

Faglig program

Ifølge Nova spektrum er det ikke nok med bare å ha mange spennende utstillere på en fagmesse som Park og Anleggsmessen. I år er skal derfor det faglige programmet være ytterligere styrket, noe Bjørn Aakerholt, fagansvarlig hos samarbeidspartner Norske Anleggsgartnere, Miljø og Landskapsentreprenører (NAML) jobber hardt med.

Marit-Sagen-kjører-gravemaskin
Prosjektleder for Park og anleggsmessen Marit Sagen.

– “Vi vet at de som kommer til Park og anleggsmessen er profesjonelle mennesker som brenner for faget sitt. Selvsagt kan du få se alt det nyeste av produkter, maskiner og lignende på messen, men vi ønsker også å gi de som kommer inspirasjon og faglig påfyll. Dette har vi selvsagt gjort tidligere år også, og det faglige programmet er tidsaktuelt og relevant for alle i bransjen“, sier Sagen.

Les mer om Park og anleggsmessen

Lillestrøm Lobby bar og restaurant
Restauranten på NOVA Spektrum heter Lillestrøm Lobby og byr på god stemning og meget god mat.

Populær bransjemiddag

Den årlige bransjemiddagen har i mange år vært en viktig og populær arena for bransjen, ifølge arrangøren. NOVA Spektrums restaurant Lobby er vertskap etter stengetid. Prosjektleder Marit Sagen kan love at det blir fantastisk mat, god stemning, og kanskje noen overraskelser underveis, og at dette vil bli årets høydepunkt for alle som deltar.

Velkommen til ny messe 27. – 28. november 2024.


Fakta om Park og anleggsmessen:

• Park og anleggsmessen er den ledende aktøren for Park- og anleggsbransjen i Norge.

• Arrangementet samler bransjeeksperter, leverandører og besøkende for å utforske de nyeste trendene, teknologien og løsningene innen park- og anleggssektoren. 

• Messen arrangeres årlig og tilbyr et bredt utvalg av utstillinger, seminarer og nettverksmuligheter for å fremme kunnskapsdeling og innovasjon innen bransjen. 

• Messen i 2023 hadde publikumsrekord med 33 % økning.


Skaff deg billetter nå!

Hagemessen er Norges største arena for inspirasjon og handel til hage og uterom. Vårens vakreste eventyr finner sted i Lillestrøm  22. – 24. april!

Ønsker du å bli utstiller?

Sammen kan vi posisjonere din virksomhet.

Marit-Sagen-prosjektleder Park og anleggsmessen

Marit Sagen

Prosjektleder for Park- og anleggsmessen

Marit er vår prosjektleder og har jobbet for NOVA Spektrum siden 2006. Hun kjenner bransjen godt og mottar gjerne en henvendelse fra deg.