27. -28. NOVEMBER 2024

Nord-Norsk teknologi eventyr

Heatworks-teknologiske-produksjonslager

«HeatWork har hele tiden hatt en visjon om å tilby mer effektive og miljøvennlige løsninger enn det som er i markedet. Denne utviklingen har vi kontinuerlig fokus på”, sier daglig leder Reidar Schille.

De tar med seg teknologien til Park og anleggsmessen og gleder seg til å vise frem produktene.

Les mer om Heatwork og deres komplette varmeløsning utviklet og produsert i Narvik.

Artikkel for messen i 2023. Velkommen til ny messe 27. – 28. november 2024.

Om Heatwork

Det har vært litt av en reise, og gjennom 20 år har selskapet opparbeidet en unik kompetanse på væskebåren teknologi og varme. Vi får stadig tilbakemelding på at kombinasjonen av teknologi, norsk produksjon og ikke minst kunnskap gjør kundene våre trygge.

Vi har tatt med oss vår kompetanse på teletining og bruk av varmeteknologi inn i stadig nye løsninger og produktversjoner uten å gå på kompromiss med kvaliteten i det vi gjør“, sier Schille.

Les også: Park og anleggsmessen – større enn noen gang.

Heatwork med komplett varmekonsept

I HeatWork er det ansatte med fagkompetanse innenfor flere felt, som utvikler og produserer løsninger for bygg – og anleggsbransjen. Ettersom HeatWork kun fokuserer på varmeveksling, så har de blitt et kompetansesenter innenfor de markedene de jobber mot.

HeatWork ble kjent som den markedsledende teletineren, men leverer i tillegg i dag et komplett varmekonsept til sine kunder. Det innebærer alt fra start til slutt i et bygg- & anleggsprosjekt, og andre bransjer.

Heatworks-teknologiske-produksjonslager
Bilde fra Heatworks produksjonslokale i Narvik.

Tilførsel av HeatWork-varme brukes bl.a. for å sikre grunnarbeid/tining, herde betong, ulike byggvarme & -tørkløsninger, gulvarmeanlegg, avfukting med mer. Deres mobile løsninger kan kjøres på alle tilgjengelige energibærere, inkludert helelektrisk og fjernvarme – noe som gir brukerne stor fleksibilitet inn i det grønne skiftet.

På Park og Anlegg messe viser de frem både deres elektrisk og diesel drevet MiniHeatere og nye helelektriske HW6000e som er allerede er blitt en stor suksess i markedet.

Helelektriske-6000e-bilde-4
Bilde av helelektriske 6000e.
Heatwork – MiniHeater.

Velkommen til ny Park og anleggsmesse 27. – 28. november 2024.

Skaff deg billetter nå!

Hagemessen er Norges største arena for inspirasjon og handel til hage og uterom. Vårens vakreste eventyr finner sted i Lillestrøm  22. – 24. april!

Ønsker du å bli utstiller?

Sammen kan vi posisjonere din virksomhet.

Marit-Sagen-prosjektleder Park og anleggsmessen

Marit Sagen

Prosjektleder for Park- og anleggsmessen

Marit er vår prosjektleder og har jobbet for NOVA Spektrum siden 2006. Hun kjenner bransjen godt og mottar gjerne en henvendelse fra deg.