27. -28. NOVEMBER 2024

Grønn Vekst har kunnskapen om bærekraftig jord!

To-menn-i-garneriet

Det er stadig mer fokus på bærekraftig utvikling, også når det gjelder jord. Grønn Vekst tar dette på alvor, de er en bedrift som har spesialisert seg på kunnskap om jord og bærekraftige løsninger for resirkulering. De tilby produkter og tjenester som er skreddersydd for både proff- og privatmarkedet. 

Her møtes fagfolk fra hele park og anleggsbransjen. Les videre og få innblikk i hvorfor Grønn Vekst skiller seg ut fra andre leverandører av jord.

Hent GRATIS BILLETT til Park og anleggsmessen og Kommunalteknikkmessen (27. – 28. november 2024). Velkommen til en arena for nettverksbygging, faglig påfyll og handel.

(Artikkel for messen i 2023).

Mann-planter-i-baerekraftig-jord
Årlig leverer Grønn Vekst mer enn 250 000 tonn jord til entreprenørmarkedet, anleggsgartnere, kommuner og private.

Resirkulert materiale til jord

De har som mål å ha så høy andel resirkulert materiale som mulig i jordproduktene sine. Med kvalitetsjord basert på organiske ressurser. Ved å bruke slike ressurser bidrar de til å bevare og beskytte miljøet.

Med andre ord, Grønn Vekst benytter kompost i jordproduktene, som er bærekraftig jord. Dette er det som skiller dem fra andre leverandører.

Traktor-skuffer-jord
Grønn vekst har jordprodukter som er ypperlig til større anleggsprosjekter, så vel som til plen, blomsterbed, busker eller grønnsakshager.

Stort utvalg av produkter

Grønn Vekst har et bredt utvalg av kompostbaserte produkter og det du trenger for å oppnå en sunn og frodig hage, uansett om du er en profesjonell landskapsarkitekt, entreprenør eller en ivrig hageentusiast.

De er utstillere på Park og anleggsmessen, men er også tilgjengelig fra utsalgssteder som strekker seg fra Kristiansand i sør, til Midt-Norge og Trøndelag.

Møteplassen for fagfolk 

Messen er en møteplass for bransjefolk, eksperter og entusiaster, og det vil være mulighet for å delta på spennende foredrag og workshops. En av de viktigste fokusområdene for Grønn Vekst er bærekraftige løsninger for resirkulering. 

Les mer om Park og anleggsmessen her

Torvfri-jord-poser

Miljøvennlige og bærekraftige løsninger

De har utviklet innovative metoder for å gjenvinne og gjenbruke organisk materiale, som ellers ville blitt kastet som avfall. Dette bidrar til å redusere miljøbelastningen og fremme en mer bærekraftige løsninger. 

Vi er stolte av samarbeidet med Grønn Vekst

Deres dedikerte team vil være tilgjengelig for å svare på spørsmål og gi råd om hvordan du kan oppnå en sunn og bærekraftig hage eller parkanlegg. 

Ta gjerne med deg en venn eller kollega og oppdag de spennende mulighetene som denne messen har å tilby. Bli inspirert og engasjert, velkommen til Park og anleggsmessen, 2024!

Hent GRATIS BILLETT til Park og anleggsmessen og Kommunalteknikkmessen (27. – 28. november 2024). Velkommen til en arena for nettverksbygging, faglig påfyll og handel.

Skaff deg billetter nå!

Hagemessen er Norges største arena for inspirasjon og handel til hage og uterom. Vårens vakreste eventyr finner sted i Lillestrøm  22. – 24. april!

Ønsker du å bli utstiller?

Sammen kan vi posisjonere din virksomhet.

Marit-Sagen-prosjektleder Park og anleggsmessen

Marit Sagen

Prosjektleder for Park- og anleggsmessen

Marit er vår prosjektleder og har jobbet for NOVA Spektrum siden 2006. Hun kjenner bransjen godt og mottar gjerne en henvendelse fra deg.