27. -28. NOVEMBER 2024

Nyhet! Nomaco med elektriske gressklippere

Stor gressklipper på jordet

Velkommen til Park og anleggsmessen 8.-9. november, her vil Nomaco presentere to nye elektriske gressklippere fra AllTrec, 8015F og 4810T. Dette er spennende nyheter for alle som er interessert i miljøvennlig vedlikehold av grøntarealer. 

Kom og se de elektriske gressklipperne som er utviklet med fokus på bærekraft og effektivitet. Med elektrisk drift reduseres både støy- og luftforurensning, noe som gjør dem ideelle for bruk i urbane områder og andre steder der miljøhensyn er viktig.

Artikkel for messen i 2023. Velkommen til ny messe 27. – 28. november 2024.

Gressklipper AllTrec-8015F
Med gressklipperen 8015F har man tilgang til en enorm mengde data med IoT-mulighet.

Elektrisk gressklipper AllTrec 8015F

AllTrec 8015F er en kraftig gressklipper som passer spesielt godt for store grøntarealer. Den har en imponerende klippebredde og kan takle selv de tøffeste oppgavene. Med sin elektriske drift er den også svært stillegående, noe som gjør den ideell for bruk i støyfølsomme områder som parker og boligområder.

Viktig produktinformasjon

Hytten kan du også få med klimaanlegg og varme, bluetooth radio, USB strøm, vindusvisker og mye mer. I tillegg fås denne med Electric Power Assisted Steering, EPAS, som gjør at du kan jobbe mer effektivt, den har programmerbare styreegenskaper og er vedlikeholdsfri.

Med 8015F har du tilgang til en enorm mengde data med IoT-mulighet. Mer innsikt, intelligent overvåkning for forebyggende vedlikehold, mulighet for GPS-sporing, umiddelbare forbedringer og raske beslutninger med fjerndiagnose.

Les mer om Park og anleggsmessen her

AllTrec-4810T-gressklipper
Lillebroren 4810T er en perfekt gressklipper til mindre områder og til små plener, samt til små smug.

“Lillebror” AllTrec 4810T

AllTrec 4810T er en mer kompakt gressklipper som er perfekt for mindre grøntarealer. Den er enkel å manøvrere og har også en elektrisk drift som gjør den stillegående og miljøvennlig. 

Denne gressklipperen er ideell for bruk i hager, skoler og andre mindre områder der presisjon og effektivitet er viktig. 

Borsting-av-ugress-med-maskin
Gressklipperne kan brukes året rundt.

Det fantastiske vinterprogrammet

I tillegg til å presentere de nye gressklipperne, vil Nomaco også vise frem vinterprogrammet til AllTrec. Dette programmet viser at AllTrec-maskinene kan brukes hele året, ikke bare om sommeren. 

Med ulike tilbehør og utstyr kan gressklipperne enkelt tilpasses til å håndtere snørydding, løvblåsing og andre oppgaver som er vanlige om vinteren. Denne allsidigheten gjør AllTrec til et ideelt valg for kommuner, entreprenører og andre som er ansvarlige for vedlikehold av grøntarealer. 

Robot-gressklipper-Raymo-på-plen
RAYMO er radio styrt, full elektrisk eller hybrid, smidig, effektiv, stille og enkel å betjene.

RAYMO gressklipper er lav og har en ekstrem egenskap i bratte skråninger. ZTR styring med 4 hjulstrekk leverer eksepsjonell kjøring og manøvrering egenskaper. Fjernkontroll holder deg på en sikker avstand og reduserer støy, støv og vibrasjoner mens du kan følge godt med på omgivelsene.

Velkommen til messedager

Park og anleggsmessen er en viktig arena for å presentere de nyeste innovasjonene innen park- og anleggsbransjen. Med sin deltakelse på messen viser Nomaco at de er i front når det gjelder miljøvennlig vedlikehold av grøntarealer. De nye elektriske gressklipperne fra AllTrec, sammen med vinterprogrammet, er et bevis på deres engasjement for bærekraftig drift og kundetilfredshet. 

Lær mer om miljøvennlig vedlikehold av grøntarealer på Park og anleggsmessen. Velkommen til NOVA Spektrum i Lillestrøm, 27. – 28. november 2024.

Ønsker du å bli utstiller?

Sammen kan vi posisjonere din virksomhet.

Marit-Sagen-prosjektleder Park og anleggsmessen

Marit Sagen

Prosjektleder for Park- og anleggsmessen

Marit er vår prosjektleder og har jobbet for NOVA Spektrum siden 2006. Hun kjenner bransjen godt og mottar gjerne en henvendelse fra deg. 

Skaff deg billetter nå!

Hagemessen er Norges største arena for inspirasjon og handel til hage og uterom. Vårens vakreste eventyr finner sted i Lillestrøm  22. – 24. april!

Ønsker du å bli utstiller?

Sammen kan vi posisjonere din virksomhet.

Marit-Sagen-prosjektleder Park og anleggsmessen

Marit Sagen

Prosjektleder for Park- og anleggsmessen

Marit er vår prosjektleder og har jobbet for NOVA Spektrum siden 2006. Hun kjenner bransjen godt og mottar gjerne en henvendelse fra deg.