Park og anleggsmessen er tilbake 8. – 9. november 2023

Velkommen til Park- og anleggsmessen

Fagmessen Park- og anleggsmessen har etablert seg som en viktig møteplass for grøntbransjen. Nå er det igjen endelig klart for innholdsrike messedager 24. og 25. november.

Målgruppen for fagmessen er ansatte i stat og kommune innen park og idrettsanlegg, gravskjøtsel, golfanlegg, borettslag og sameier, campingplasser, landskapsarkitekter, anleggsgartnere og entreprenører.

Marit Sagen, prosjektleder for Park- og anleggsmessen er i gang med å fylle opp messegulvet på NOVA Spektrum med både nye og etablerte utstillere til høstens messe. Foto: Ole Petter Opøien, NOVA Spektrum.

Gleder oss 
18 000 m2 skal fylles med anleggsmaskiner og ellers alt av produkter og tjenester til byrom og andre uteanlegg. Det blir aktuelle foredrag som kan følges i to ulike seminarrom og det ventes mange fagbesøkende fra hele landet.

Innholdsrike og høyaktuelle foredrag – helt gratis!
Årets seminarprogram er meget innholdsrikt og interessant og har blant annet fokus på fremtidens bærekraftige bedrifter, grønne standarder, overvannshåndtering og riktig jord.

” Den faglige delen av messen betyr mye, og her har vi gode støttespillere, sier Sagen. NAML, Norske anleggsgartnere, miljø – og landskapsentreprenører, er messens faglige partner og er ansvarlig for alle foredrag og seminarer “

– Prosjektleder Marit Sagen

– Det er gratis å komme inn på messen og deltakelse på foredragene er også kostnadsfri, noe de fleste selvfølgelig setter stor pris på, forteller Marit Sagen.

Et bredt utvalg av utstillere
Opp mot 150 utstillere er ventet og prosjektlederen gleder seg til møtes, uten restriksjoner.

– Det skal bli godt å møtes ansikt til ansikt. Digitale flater kan aldri erstatte møtet som skjer mellom mennesker. Utstillerne gleder seg til å treffe nye og gamle kunder på messen.

Våre besøkende vil finne det nyeste av maskiner, redskap og utstyr, stein, planter og trær, gravplassutstyr, parkmøbler, lekeplassutstyr, belysning, vann og rør samt avfallshåndtering. 

– Vi gleder oss veldig til messeåpning og til å ønske både utstillere og besøkende velkommen til NOVA Spektrum 24. og 25. november, avslutter Marit Sagen.

Skaff deg billetter nå!

Hagemessen er Norges største arena for inspirasjon og handel til hage og uterom. Vårens vakreste eventyr finner sted i Lillestrøm  22. – 24. april!