27. -28. NOVEMBER 2024

Inngår unikt samarbeid i forbindelse med Norges ledende fagmesse for alle som jobber i park- og anleggsbransjen

Park-og-anleggsmessen-og-Kommunalteknikkmessen-samarbeid

PRESSEMELDING: NOVA Spektrum og Norsk Kommunalteknisk Forening (NKF) har inngått en ny samarbeidsavtale som gjør at Kommunalteknikkmessen blir et parallelt arrangement til Park og Anleggsmessen i 2024. Det nye samarbeidet gjør Park og Anleggsmessen til en enda større og mer attraktiv møteplass for alle som jobber i park- og anleggsbransjen.

Samarbeidet med Norsk Kommunalteknisk Forening representerer en spennende videreutvikling av Norges ledende fagmesse for alle som jobber i park- og anleggsbransjen. Dette vil bidra til at enda flere får glede og nytte av et arrangement som er av stor betydning for å fremme handel, kunnskapsdeling og inspirasjon på tvers av den samlede verdikjeden som denne møteplassen henvender seg til, sier Marit Sagen, prosjektleder for Park og Anleggsmessen.

Bildet viser utstiller og besøkende på Park og anleggsmessen fra messen i 2023.

Mer enn 200 utstillere og over 4 000 besøkende

De siste årene har Park og Anleggsmessen utviklet seg til å bli en av landets største og viktigste møteplasser for alle som jobber i park- og anleggsbransjen. I 2023 var mer enn 200 utstillere og over 4 000 besøkende representert på arrangementet.

NOVA Spektrum er ansvarlig for utstillingen, mens de faglige seminarene har blitt organisert av NAML, medlemsforeningen for Norske anleggsgartnere – miljø og landskapsentreprenører. Det gode samarbeidet mellom NOVA Spektrum og NAML vil bli videreført også i 2024. NKF vil arrangere egne foredrag og seminarer i sin del av messeområdet, og tar med seg blant annet den årlige Vinterdrift-konferansen til NOVA Spektrum i 2024.

For påmelding til Kommunalteknikkmessen eller Park og anleggsmessen klikk her

Det var mange besøkende i 2023, men nå med to parallelle messer vil arangementet blir større og tiltrekke seg enda flere besøkende. Bildet er fra Park og anleggsmessen i 2023.

Forventer et enda større arrangement i 2024

Prosjektleder Marit Sagen er svært fornøyd med at Park og Anleggsmessen i 2023 har utviklet seg til å bli en ettertraktet møteplass, og i 2023 oppnådde en besøksvekst på hele 19 prosent sammenlignet med året før. Samtidig forventes det at arrangementet vil vokse videre i årene som kommer:

– “Hele park- og anleggsbransjen står overfor en stor omstilling drevet av det grønne skiftet og krav til reduserte utslipp. Dette skaper et stort behov for nye løsninger.

– “På Park og Anleggsmessen kan kundene selv se, ta på og oppleve de nye produktene og tjenestene som en samlet bransje i stadig større grad må gjøre nytte av for å bevare egen konkurransekraft. Dette gjør arrangementet til en svært effektfull salgs- og markedsføringskanal. I tillegg er det faglige utbyttet av arrangementet stort for mange, og en viktig årsak til den gode besøksutviklingen de siste årene”, forteller Sagen.

Les også: Velkommen til Park og Anleggsmessen

Samarbeidet innebærer et nytt løft for Park og Anleggsmessen

Sagen forteller også at det nye samarbeidet med Norsk Kommunalteknisk Forening om Kommunalteknikkmessen vil gi Park og Anleggsmessen et nytt løft:

– “Kommunalteknikkmessen er et arrangement som bidrar til økt innsikt og inspirasjon på viktige områder som også er svært relevante for målgruppen som Park og Anlegg henvender seg til.  Vi ser frem til å ønske deltakerne velkommen til de to parallelle arrangementene til høsten, og vil legge til rette for at kombinasjonen av arrangementene skal innebære et nytt løft for en møteplass der alle de viktigste lederne og beslutningstakerne er samlet på samme sted til samme tid”, sier Marit Sagen.

Viktig møteplass for alle kommunalteknikere

Norsk Kommunalteknisk Forening ved administrerende direktør Kirsti Kierulf er opptatt av å bygge en sterk og viktig møteplass til nytte for egne medlemmer:

– “Vi gleder oss til samarbeidet med NOVA Spektrum i 2024. I en tid med stram kommuneøkonomi er det viktig å søke samarbeid som kommer felleskapet til gode. Vi ser frem til relansering av Kommunalteknikkmessen sammen med Park og Anleggsmessen, og tror dette kan bli en viktig møteplass for alle kommunalteknikere”.

Kierulf fremhever også betydningen samarbeidet får for egne medlemmer:

– “Samarbeidet innebærer også at de besøkende nå kan se, oppleve og delta på enda mer på samme tid når Kommunalteknikkmessen og Park og Anleggsmessen går parallelt. Dette tror vi blir godt mottatt blant våre medlemmer”, sier Kierulf.

Fakta om Park og Anleggsmessen:

Park og Anleggsmessen arrangeres årlig i regi av NOVA Spektrum på Lillestrøm.
Neste gangs gjennomføring er 27 – 28.november 2024.
Forventet antall utstillere i 2024: 250
Forventet antall besøkende i 2024: 5 000Skaff deg billetter nå!

Hagemessen er Norges største arena for inspirasjon og handel til hage og uterom. Vårens vakreste eventyr finner sted i Lillestrøm  22. – 24. april!

Ønsker du å bli utstiller?

Sammen kan vi posisjonere din virksomhet.

Marit-Sagen-prosjektleder Park og anleggsmessen

Marit Sagen

Prosjektleder for Park- og anleggsmessen

Marit er vår prosjektleder og har jobbet for NOVA Spektrum siden 2006. Hun kjenner bransjen godt og mottar gjerne en henvendelse fra deg.