ÅPNINGSTIDER | TIRS – ONS 10-18 | TORS 10-19 | FRE 10-16

Rekordstor messe i 2019

Park og anleggsmessen har etablert seg som en viktig møteplass for park- og anleggsbransjen, og messens målgruppe er anleggsgartnere, landskapsarkitekter og alle som jobber innenfor park og anleggsbransjen, idrettsanlegg og gravplass, både i offentlig og privat sektor.

Vi fikk mange positive tilbakemeldinger etter fjorårets messe, sier prosjektleder Marit Sagen. Mange besøkende ga uttrykk for at messen var nyttig i deres arbeid og at de var svært fornøyd med messen generelt.

Rekordstor messe i 2019
Forrige messe ble rekordstor. Mer enn 12 000 kvadratmeter ble fylt til randen av 150 firmaer innen park og anlegg.

Utstillerne viste frem det nyeste av maskiner, redskap og utstyr, stein, planter og trær, gravplassutstyr, parkmøbler, lekeplassutstyr, belysning, vann og rør samt avfallshåndtering.

Innholdsrike og høyaktuelle foredrag – helt gratis!
Seminarprogrammet var meget innholdsrikt og interessant og hadde blant annet fokus på fremtidens bærekraftige bedrifter, grønne standarder, overvannshåndtering og jord.

Den faglige delen av messen betyr mye, så her har vi gode støttespillere, sier Sagen. NAML, Norske anleggsgartnere, miljø- og landskapsentreprenører, er messens faglige partner og står ansvarlig for alle foredrag og seminarer.

Det er gratis å komme inn på messen og deltakelse på foredragene er også kostnadsfri, noe mange setter stor pris på, forteller Marit Sagen.

Neste messe arrangeres 4.-5. november 2021 på Norges Varemesse.
Vil du vite mer om Park og anleggsmessen? Kontakt oss.

Skaff deg billetter nå!

Hagemessen er Norges største arena for inspirasjon og handel til hage og uterom. Vårens vakreste eventyr finner sted i Lillestrøm  22. – 24. april!