27. -28. NOVEMBER 2024

Se de helt nye elektriske gressklipperne fra AllTrec på standen til Nomaco

På standen til Nomaco Norge D02-34 kan man i år oppleve to helt nye elektriske gressklippere fra AllTrec, 8015F og lillebroren 4810T. 8015F har hele 2,7 meter klippebredde og 8 timers driftstid. Denne klipperen vant 3. plass på “maskiner under broen” i Danmark og har fått mye oppmerksomhet.

Artikkel for messen i 2023. Velkommen til ny messe 27. – 28. november 2024.

Utslippsfri vedlikehold av grønne områder

Både 8015F og 4810T er helt elektriske og har derfor null Co2-utslipp. De utmerker seg spesielt med minimal lyd, høy effektivitet og ikke minst den lave drift- og vedlikeholdskostnaden. AllTrec er ideell for miljøvennlig vedlikehold av grøntarealer i kommuner, rundt skoler, borettslag, bedrifter, campingplasser, feriesteder, fornøyelsesparker også videre.

Med 8015F har man tilgang til en enorm mengde data med IoT-mulighet. Man får mer innsikt, intelligent overvåkning for forebyggende vedlikehold, mulighet for GPS-sporing, umiddelbare forbedringer og raske beslutninger med fjerndiagnose.

Hytten kan man også få med klimaanlegg og varme, bluetooth radio, USB strøm, vindusvisker og mye mer. I tillegg får man denne med Electric Power Assisted Steering, EPAS, som gjør at man kan jobbe mer effektivt, har programmerbare styreegenskaper og er vedlikeholdsfri.

“Lillebror” 4810T

Lillebroren 4810T er perfekt til mindre områder og kan brukes på små plener og i små smug. Dette er en maskin som først og fremst er en gressklipper, men fungerer også perfekt som en redskapsbærer. Den er ekstremt manøvrerbar med en indre snusirkel på omtrent 10 cm.

Denne kan brukes til blant annet børsting av ugress, termisk ugressbekjempelse og blåse blader.

Kom innom standen til Nomaco Norge, for å få vite mer om hva disse to maskinene kan gjøre.

LES MER