ÅPNINGSTIDER | TIRS – ONS 10-18 | TORS 10-19 | FRE 10-16

Samtlige smitteverntiltak på Norges Varemesse

Vi gjør alt for at utstillere og besøkende skal kunne møtes på en trygg og sikker møteplass. Noen av våre tiltak er ekstra kvadratmeter beregning per person, Antibac stasjoner strategisk plassert i alle haller, tydelig skilting og merking samt kontaktløst billettsystem.

Inngang/adgangsnekt Hold deg hjemme hvis du er syk. Gjester som er i karantene vil bli nektet inngang til messen. Har du symptomer på sykdom eller luftveisinfeksjon vil du også bli nektet inngang.

Blir du syk mens du er på messen ber vi deg gå hjem så snart det er mulig.

Billett kjøpes på forhånd. Alle gjester må registrere seg og booke billett online på forhånd. Vi har ingen fysisk billettsalg ved inngang.

Utsendelse av informasjon om smitteverntiltak til alle påmeldte gjester og besøkende i forkant av besøk.

God hygiene er viktig. Vi oppfordrer alle gjester om hyppig håndvask/hånddesinfeksjon i messesenteret. Vi har satt ut hånddesinfeksjon på sentrale plasser og har gode toalettfasiliteter med håndvask.

Flere innganger: Benytt inngangen du blir henvist til og pass på å holde god avstand dersom det skulle bli litt kø. Alle inngangsdører er åpne slik at det er færre kontaktpunkter.

Hold avstand til hverandre. Vi vil minne deg på å holde avstand til andre i mulige køområder med avstandsmerker på gulvet og plakater.

Renhold: Vi har økt hyppigheten av renhold på overflater og berøringspunkter.

Toaletter: Vi har gode toalettfasiliteter i messesenteret med totalt 150 toaletter. Toaletter finner du ved inngangen til hver messehall. Vi har økt hyppigheten av renhold og satt ut ekstra papir til å tørke hendene etter håndvask.

Restaurantene: Vi tilrettelegger for 1 meter avstand mellom bordene i restaurantene og det er satt en begrensning på 5 personer per bord i restaurantene.

Enveis gangretning: Enkelte steder har vi innført enveis gangretning. Følg skilting.

• Det er ikke tillatt å selge mat fra handelsboder/stands.

• Begrensning på antall besøkende på hver handelsstand.

Ekstra vakthold som sørger for at retningslinjene overholdes.

God opplæring av alle ansatte i alle smittevernrutiner.

Navneliste på gjester, besøkende, utstillere og ansatte for potensiell senere smittesporing. Informasjon om gjester og besøkende oppbevares i 2 uker til bruk for eventuell smittesporing.

Smittesporing skjer i samarbeid med kommuneoverlegen i Lillestrøm.

Dersom du har spørsmål kan du gjerne ta kontakt med oss på [email protected]

Sist oppdatert: 17.09.2020

Skaff deg billetter nå!

Hagemessen er Norges største arena for inspirasjon og handel til hage og uterom. Vårens vakreste eventyr finner sted i Lillestrøm  22. – 24. april!