27. -28. NOVEMBER 2024

Park og anleggsmessen 4. – 5. november

Rett før pinsen kom gladmeldingen fra myndighetene: Vare- og handelsmesser gjenåpnes, og med det arrangeres også Park og Anleggsmessen som planlagt.


Velkommen til Norges viktigste møteplass for park- og anleggsbransjen

På Park og anleggsmessen møter du et bredt spekter av utstillere innen grønn sektor. Du får se det siste innen maskiner, redskap og utstyr. Du får også se det siste av utstyr til parker, lekeplasser, grøntanlegg, idrettsanlegg, golfbaner og gravplasser. Jubelen stod i taket når beskjeden fra myndighetene kom.

– Det var en helt fantastisk beskjed å få! Vi har mye å ta igjen etter fjorårets avlysning, og årets messe kommer til å ha så mye bra å by på. Nå har vi den forutsigbarheten vi trenger, og er veldig klar for å åpne dørene, sier Marit Sagen, prosjektleder for Park og anleggsmessen. 

Trygg møteplass

Samtidig som regjeringen lanserte gjenåpningen av vare- og handelsmesser, ble det stilt krav til smittevernet på arrangementene. Disse handler blant annet om en meters avstand mellom besøkende, god hygiene, forhåndsregistrert inngangsbilletter og vakthold. Park og anleggsmessen støtter kravene til smittevern.

– Vi er helt enig i kravene som stilles, og er godt forberedt på å gjennomføre tiltakene. Bransjen har allerede lagd en smittevernsveileder sammen med Standard Norge. Nå blir det messe, og det skal bli både trygt, givende og veldig gøy, sier Sagen.  

Park og anleggsmessen arrangeres 4. – 5. november 2021 på Norges Varemesse i Lillestrøm. Vi kommer tilbake med nærmere informasjon om billetter og praktisk gjennomføring av arrangementet når dette er klart. Vi gleder oss til å se deg!

LES MER