27. -28. NOVEMBER 2024

Økt fokus på bærekraft

Park-og-anleggsmessen-med-bærekraft

Modige aktører driver utviklingen framover! Med økende fokus på bærekraft vil Park og anleggsmessen, vise produkter og tjenester som redusere karbonavtrykket. 

Artikkel for messen i 2023. Velkommen til ny messe 27. – 28. november 2024.

Minimere miljøpåvirkningen?

De besøkende vil oppdage nye løsninger, innen alt fra elektriske maskiner til plantenæring og jord. Dette for å minimere miljøpåvirkningen. Med to fullbookede messehaller på hele 18 000 kvm, 200 utstillere og økt fokus på bærekraft, er messen klar for å ta imot besøkende 8. – 9 november.

Les også: Velkommen til Park og anleggsmessen >>

Bildecollage-Park-og-anleggsmessen
Bildecollage fra Park og anleggsmessen i 2022.

Bærekraftige løsninger

I tråd med Oslos Klimastrategi mot 2030, om at kommunens egne anleggsmaskiner skal være utslippsfrie eller gå på biogass innen 2025. Tar Park og anleggsmessen på alvor og satser på bærekraftige løsninger. 

Besøkende vil få mulighet til å se og også teste de nyeste elektriske maskinene. Det gjelder gressklippere, ATV/UTV, trimmere, motorsager, måleutstyr og mye mer. 

En av maskinene på Park og anleggsmessen i 2022.

Elektrisk løsning

De elektriske maskinene er designet for å erstatte tradisjonelle bensin- og dieselmaskiner. Disse elektriske alternativene vil demonstrere hvordan bransjen kan redusere utslipp av klimagasser og støy, samt opprettholde høy ytelse og effektivitet. 

Bilde fra 2022-messen. Mange planteskoler kommer til fagmessen og i år holder de foredrag fra scenen.

Naturens ressurser

Det vil også bli mulighet til å oppdage nye plante- og jordprodukter. Avanserte plantenæringsprodukter og jordforbedringsmetoder som fremmer bærekraftig vekst og bevaring av naturens ressurser.

Faglig vil besøkende lære om reduksjon av kjemikalier og optimalisering av næringsstoffutnyttelser fra utstillere. Dette bidrar til å skape sunnere og mer motstandsdyktige planter, samtidig som det reduserer miljøpåvirkningen. 

Vi er begeistret for å sette fokus på bærekraftige løsninger innen maskiner, plantenæring og jord på årets fagmesse for park og anleggsbransjen“, sier prosjektleder, Marit Sagen. 

Park og anleggsmessen inviterer alle til å delta på årets arrangement for å oppdage de nyeste løsningene! Velkommen 27. – 28. november 2024.


Fakta om Park og anleggsmessen:

• Park og anleggsmessen er den ledende aktøren for Park- og anleggsbransjen i Norge.

• Arrangementet samler bransjeeksperter, leverandører og besøkende for å utforske de nyeste trendene, teknologien og løsningene innen park- og anleggssektoren. 

• Messen arrangeres årlig og tilbyr et bredt utvalg av utstillinger, seminarer og nettverksmuligheter for å fremme kunnskapsdeling og innovasjon innen bransjen. 


Skaff deg billetter nå!

Hagemessen er Norges største arena for inspirasjon og handel til hage og uterom. Vårens vakreste eventyr finner sted i Lillestrøm  22. – 24. april!

Ønsker du å bli utstiller?

Sammen kan vi posisjonere din virksomhet.

Marit-Sagen-prosjektleder Park og anleggsmessen

Marit Sagen

Prosjektleder for Park- og anleggsmessen

Marit er vår prosjektleder og har jobbet for NOVA Spektrum siden 2006. Hun kjenner bransjen godt og mottar gjerne en henvendelse fra deg.