27. -28. NOVEMBER 2024

Imponerende utvalg av lasere og måleprodukter  

Målerutstyr-med-gravemaskin

Park og anleggsmessen er en årlig begivenhet som samler bransjefolk, eksperter og entusiaster innen park- og anleggsbransjen. Messen fungerer som en plattform for utveksling av kunnskap, presentasjon av ny teknologi og utstilling av innovative produkter. 

I denne artikkel presenterer vi Laserbutikken som er eksperter på lasere og måleprodukter.  

Artikkel for messen i 2023. Velkommen til ny messe 27. – 28. november 2024.

Lasere og måleprodukter  

På messedagene stiller de med et bredt utvalg av produkter innen lasere og måleprodukter. De har produkter som planlasere, fall-lasere, interiørlasere, rørlasere og tunell-lasere. I tillegg kabelsøkere, metallsøkere, nivellerkikkerter for å nevne noe. 

For å sikre nøyaktige avlesninger er det viktig å kalibrere og vedlikeholde laseren jevnlig.  

Det vil også bidra til å forlenge laserens levetid. En jevnlig kontroll og kalibrering er meget viktig for laserens nøyaktighet, og for at du som kunde skal kunne stole på at du får korrekte måleresultater. 

Kalibrering-av-laser

Avansert teknologi 

Med avansert teknologi og presisjon kan laserbutikken bidra til å forbedre kvaliteten og hastigheten på ulike prosjekter.  

En av hovedattraksjonene på laserbutikkens stand er deres innovative maskinstyringssystemer. Disse systemene gjør det mulig for entreprenører og anleggsarbeidere å utføre nøyaktige oppgaver som graving, planering og utjevning med minimal innsats. 

Les også: Velkommen til Park og anleggsmessen >>

Laserbutikken utfører service og reperasjoner.

Hvem er laserbutikken?  

Laserbutikken er en norsk nettbutikk med eget serviceverksted og lager, noe som sikrer rask levering og personlig service. De er importør av kvalitetsprodukter fra anerkjente merker som Nedo, Ama og Radiodetection. De har eget verksted på Dal som utfører service, reparasjoner, og kalibrering av lasere.  

Engasjement for bærekraftig utvikling 

Laserbutikken (Maskinstyring) er en Miljøfyrtårn-bedrift og ved bruk av lasere og GPS-maskinstyringssystemer gjør det mulig for kunder å redusere sitt karbonavtrykk og bidra til en mer bærekraftig fremtid.  

Laserbutikken var utstiller på Park og anleggsmessen 8. – 9. november 2023, på NOVA Spektrum. Velkommen til ny messe 27. – 28. november 2024.

Skaff deg billetter nå!

Hagemessen er Norges største arena for inspirasjon og handel til hage og uterom. Vårens vakreste eventyr finner sted i Lillestrøm  22. – 24. april!

Ønsker du å bli utstiller?

Sammen kan vi posisjonere din virksomhet.

Marit-Sagen-prosjektleder Park og anleggsmessen

Marit Sagen

Prosjektleder for Park- og anleggsmessen

Marit er vår prosjektleder og har jobbet for NOVA Spektrum siden 2006. Hun kjenner bransjen godt og mottar gjerne en henvendelse fra deg.