27. -28. NOVEMBER 2024

Hako med stor maskinpark på park og anleggsmessen

Hako ansatte ved maskinparken

Som fast utstiller på Norges største fagmessen, stiller Hako Ground & Garden med sin store maskinpark i år igjen. Les videre og finn ut hvorfor Hako alltid stiller ut på denne messen, og hvilke fire maskiner de fremhever bland alle de 300 maskinene de har.

Artikkel for messen i 2023. Velkommen til ny messe 27. – 28. november 2024.

Geir Arne Johannessen på Hako
Vi møter Geir Arne Johannessen på Hako Ground & Garden.

Vi møter Hako Ground & Garden

Vi har tatt turen til Frogner for å møter Key Account Manager hos Hako Ground & Garden Geir Arne Johannessen.

Her blir vi møtt med en smilende og hyggelig ansatt som viser oss vei gjennom deres showroom bestående av et utvalg av maskiner. Vel inne på kontoret får vi gleden av å treffe den entusiastiske Geir Arne Johannessen.

Johannessen kan fortelle med stolthet at Hako, med sine 21 ansatte og to avdelinger i Norge, har vært en del av Park og anleggsmessen, helt fra start.

Johannessen forteller oss: “Dette arrangementet er av stor betydning for oss. Her får vi en unik mulighet til å vise frem vårt imponerende utvalg av maskiner og samtidig knytte kontakt med både beslutningstakere og brukere av maskinene”.

“Vi setter også stor pris på å møte våre eksisterende kunder og få verdifulle tilbakemeldinger på messedagene”.

Maskinparken på-Hako-i-butikk
En del av maskinparken til Hako.

Maskinparken til Hako

Hako Ground & Garden kan tilby over 300 ulike maskiner for både innendørs og utendørs bruk.

Videre sier Johannessen: “Som importør av flere anerkjente og pålitelige merkevarer, kan vi garantere høy kvalitet på våre maskiner, og vår pålitelige service er alltid tilgjengelig for våre kunder”. Dette tviler vi ikke på, vi har helt klart blitt møtt med en veldig god service.

Les også: Velkommen til Park og anleggsmessen >>

Bærekraft og miljøfokus

I en tid hvor det blir mer fokus på bærekraft og hvor miljøbevissthet blir stadig viktigere, er det avgjørende å kunne tilby alternativer som reduserer fotavtrykket. En forskjell vi i Hako kan gjøre, er å tilby brukte maskiner.

“Ved å ta et aktivt valg om å kjøpe brukte maskiner, kan vi alle gjøre vårt for å redusere vår miljøpåvirkning og bevare planeten vår for fremtidige generasjoner”, sier Johannessen.

Hako ønsker å fremheve disse fire maskiner:

ZMasterRevolution – sitteklipper.

 1. ZMasterRevolution

Denne sitteklipperen er batteridrevet og har ingen svingradius, også kjent som Zero Turn. Med bransjeledende HyperCell™-batterier utviklet av Toro, gir den enestående kraft som gjør det mulig å klippe plener hele dagen uten behov for lading. 

GrandstandRevolution – stågressklipper.

2. GrandstandRevolution

Dette er en ståklipper med HyperCell-batteri, som kombinerer hastigheten og komforten til en klipper uten svingradius med enkel av- og påstigning som en skyveklipper for store områder. Dette gir et raskt, manøvrerbart og mer produktivt alternativ.

Groundsmaster3200 – elektrisk traktorklipper.

3. Groundsmaster3200

Dette er en helt elektrisk traktorklipper fra Toro, som er spesielt designet for store områder. Med Toro sin HyperCell-batteriteknologi kan batteripakken tilpasses etter behov. En Toro Groundsmaster er enkel å bruke og vedlikeholde. 

Ventrac4520Y – allsidig redskapsbærer.

4. Ventrac4520Y

Denne allsidige redskapsbæreren kan erstatte en hel maskinpark med over 30 forskjellige utstyrsmuligheter. Utstyrt med firehjulsdrift, pendlende chassis og en kraftig dieselmotor, gir den stabilitet og kontroll som trengs for å få jobben gjort. 

Avsluttningsvis sier Johannessen: “Vi har også en dedikert ettermarkedsavdeling som tar seg av service og deler.

Nå gleder vi oss virkelig til å ta i mot alle besøkende på Park og anleggsmessen. Besøk vår stand D03-08 og opplev selv hvorfor vi har slik suksess innen park og anleggsbransjen”.

Nå nærmer vi oss messedager og vi tar derfor farvel med Johannessen og ser frem til å treffe han og de andre ansatte, på Park og anleggsmessen 8. – 9. novemer 2023.

Artikkel for messen i 2023. Velkommen til ny messe 27. – 28. november 2024.

Skaff deg billetter nå!

Hagemessen er Norges største arena for inspirasjon og handel til hage og uterom. Vårens vakreste eventyr finner sted i Lillestrøm  22. – 24. april!

Ønsker du å bli utstiller?

Sammen kan vi posisjonere din virksomhet.

Marit-Sagen-prosjektleder Park og anleggsmessen

Marit Sagen

Prosjektleder for Park- og anleggsmessen

Marit er vår prosjektleder og har jobbet for NOVA Spektrum siden 2006. Hun kjenner bransjen godt og mottar gjerne en henvendelse fra deg.