27. -28. NOVEMBER 2024

En eksplosjon av utstillere og godt faglig påfyll

Utstillermøte på Park og anleggsmessen

Park og anleggsmessen er tilbake 8.-9. november og vi kan stolt flagge med: større enn noensinne! Med nærmere 200 utstiller fordelt på to haller over imponerende 18 000 kvm, er dette årets begivenhet for alle som jobber i park- og anleggsbransjen.

Denne artikkelen tar deg med på en reise gjennom messens enorme omfang av utstillere og hva du kan forvente av faglig påfyll. Artikkel for messen i 2023. Velkommen til ny messe 27. – 28. november 2024.

Bildecollage-av-utstillere
Utstillere og besøkende fra Park og anleggsmessen 2022.

Stor interesse og pågang

Park og anleggsmessen har opplevd en stor pågang av interesse fra utstillere i år. Vi har hele 193 profesjonelle utstillere som gleder seg til å viser frem produkter og tjenester. Det er ingen tvil om at denne messen er “et must” for alle som jobber i park- og anleggsbransjen.

Marit Sagen som er prosjektleder på Park og anleggsmessen er strålende fornøyd og sier:
“Vi er utrolig glade for denne utviklingen og den store pågangen. Det er en imponerende gruppe med profesjonelle utstillere.”

Marit-Sagen-kjører-gravemaskin
Marit Sagen er prosjektleder på Park og anleggsmessen og gleder seg til å åpne dørene 8. november.

Ikke bare en “messe”

“Park og anleggsmessen er ikke bare en messe, men også en mulighet til å bli en del av et sterkt nettverk av bransjefolk, utveksle erfaringer og skape nye forretningsmuligheter.

Uansett om du er en erfaren, eller er helt ny i bransjen vil denne messen gi deg en unik mulighet til å oppdage de nyeste verktøy og tjenester, utvide din kunnskap og gi deg verdifulle kontakter, sier Sagen og ser frem til årets messe.”

Fra scenen vil det bli mulighet til å lære av bransjeeksperter, oppdatere deg på de nyeste trendene og få verdifull innsikt i hvordan du kan forbedre din arbeidshverdag.

Faglig påfyll fra scenen

I tillegg til utstillerne er Sagen også svært entusiastisk når det gjelder de faglige dagene:

“Det er ikke bare utstillerne som gjør denne messen til en suksess. NAML, Norske anleggsgartnere, miljø – og landskapsentreprenører, har satt sammen et imponerende program og er vår partner”.

På Park og anleggsmessen møter du bransjeeksperter og fagfolk som vil dekke et bredt spekter av temaer innen park- og anleggsbransjen. Enten du er intressert i de nyeste trendene innen utemiljø, bærekraftige løsninger, teknologi eller andre relevante emner, så håper vi du får stor nytte av faglig påfyll disse dagene.

Utstillere-og-besøkende-på-park-og-anleggsmessen
Her møtes bransjen for å se det siste innen tjenester og produkter for park og anlegg. Bildene er fra Park og anleggsmessen i 2022.

Stort mangfold av utstillere

Uansett hvilken kategori du er interessert i, vil Park- og anleggsmessen ha noe for enhver smak. Gjør deg klar til å oppdage de nyeste og mest innovative løsningene.

Her kan du utforske i et mangfold av utstillere med produkter innen maskiner og elektriske kjøretøy, redskap og utstyr, avfall og gjenvinning, utemiljø, parker, idretts- og grøntanlegg, gravplass, IT, kart og geodata, avløp og overvann, vannhåndtering, naturstein og belegningsstein, trær, planter, løk, gress og jord, parkmøbler, lekeplassutstyr og belysning. 

Les også om Plantinor som kommer med et mangfold av norskproduserte planter >>

Så merk datoen i kalenderen, 27. – 28. november 2024. NOVA Spektrum i Lillestrøm.

Gjør deg klar for noen uforglemmelige messedager, med utstillere som ønsker deg velkommen til en messe som vil inspirere, informere og forenkle din arbeidshverdag.

Skaff deg billetter nå!

Hagemessen er Norges største arena for inspirasjon og handel til hage og uterom. Vårens vakreste eventyr finner sted i Lillestrøm  22. – 24. april!

Ønsker du å bli utstiller?

Sammen kan vi posisjonere din virksomhet.

Marit-Sagen-prosjektleder Park og anleggsmessen

Marit Sagen

Prosjektleder for Park- og anleggsmessen

Marit er vår prosjektleder og har jobbet for NOVA Spektrum siden 2006. Hun kjenner bransjen godt og mottar gjerne en henvendelse fra deg.