27. -28. NOVEMBER 2024

Dia Proff Norge AS satser på elektriske teletiningsmaskiner

Dia Proff Norge AS har i 22 år importert og levert diamantverktøy, og spesial maskiner for betong, granitt og asfalt i Norge med en betydelig utstyrspark.

«Våre kunder har i alle år satt pris på våre kvalitetsprodukter, og ikke minst produktbredde. Vinterstid er normalt sett noe roligere for oss, men dette har vi bestemt oss for å endre.»

Fra april 2022 inngikk de en langsiktig import og distribusjonskontrakt i samarbeid med Flexi Heater AB, om salg og distribusjon i hele Norge av deres produktsortiment.

Flexi Heater er svenskproduserte teletiningsmaskiner, og er nylig blitt kjøpt opp av et større investeringselskap i Sverige. De har ambisjoner om å øke både produksjonskapasitet på eksisterende modeller, men også tilføre det nordiske markedet med flere innovative produkter innen teletining, oppvarming o.l.

Teletiningsmaskiner som innfrir kravene om fossilfri energi

De mobile varmemaskinene er utviklet for effektiv teletining, betongherding, oppvarming og tørking av bygg o.l. Alle maskiner kan leveres som hel-elektriske og grønne maskiner, og innfrir derfor myndighetenes krav til en fossilfri byggeplass.

«Vi har opplevd en enorm etterspørsel og vi hadde aldri trodd at markedet skulle respondere i så stor grad som den har gjort. Det er soleklart at vi har truffet en nerve når det kommer til grønn energi på Norske byggeplasser.»

Etterspørselen er høy og Dia Proff Norge As har allerede begynt å ta imot forhåndsbestilling for 2023. Ønsker du en effektiv drift gjennom vinteren, og tiden som kommer anbefaler vi å ta kontakt for å sikre en maskin før vinteren.

Kontakt:

Administrerende direktør
Carl Ronny Olsen

Telefon: 951 60 053 / 450 00 000
Epost: [email protected]
Besøksadresse: Masteveien 8, 1481 Hagan

Skaff deg billetter nå!

Hagemessen er Norges største arena for inspirasjon og handel til hage og uterom. Vårens vakreste eventyr finner sted i Lillestrøm  22. – 24. april!

Ønsker du å bli utstiller?

Sammen kan vi posisjonere din virksomhet.

Marit-Sagen-prosjektleder Park og anleggsmessen

Marit Sagen

Prosjektleder for Park- og anleggsmessen

Marit er vår prosjektleder og har jobbet for NOVA Spektrum siden 2006. Hun kjenner bransjen godt og mottar gjerne en henvendelse fra deg.