Park og anleggsmessen er tilbake 8. – 9. november 2023

CEORA – Banebrytende endringer for profesjonell plenpleie

Husqvarna lanserer Automower CEORA neste år, en autonom robotgressklipper som håndterer helt opp til 75 000 kvadratmeter med plen. Denne kan du oppleve allerede i år på Husqvarna sin stand E01-19 på Park og Anleggsmessen.

Fremtidens plenpleie

CEORA er fullspekket av teknologi og fleksible løsninger tilpasset for dagens profesjonelle innen plenpleie. Husqvarna så at det var lite utvalg av robotgressklippere som dekker større områder og kastet seg over muligheten til å utvikle noe nytt og banebrytende. Husqvarna CEORA tillater stor oppskalering av drift for å imøtekomme økende krav hos de som jobber med pleie av større plener.

CEORA klipper systematisk i parallelle spor som gjør at den er like effektiv uansett om den håndterer en fotballbane eller andre større grøntområder. Man kan også definere forskjellige arbeidsområder med virtuelle grenser som gjør at man fjerner problemene med fysiske kabler. Man kan kjapt sette opp arbeidsområdene og robotgressklipperen kjører på transportstier mellom områdene når den forflytter seg. Man kan også definere forskjellige krav til forskjellige områder, så CEORA kan klippe en fotballbane om morgenen på 30 mm høyde, og en annen på ettermiddagen med 50 mm høyde.

Les mer om Husqvarna CEORA her:

Skaff deg billetter nå!

Hagemessen er Norges største arena for inspirasjon og handel til hage og uterom. Vårens vakreste eventyr finner sted i Lillestrøm  22. – 24. april!