27. -28. NOVEMBER 2024

Årets messe blir større enn noen gang!

Park og Anleggsmessen 2022 nærmer seg med stormskritt, og i år er messen enda større enn tidligere. I takt med at besøkstallet har økt jevnt de siste årene øker vi nå også størrelsen på messen. To haller fylles opp med spennende utstillere og engasjerte besøkende.

– Vi har sett at interessen for Park og Anleggsmessen øker hvert år, og da må vi henge med. Derfor utvider vi nå messen til å dekke totalt to haller, opp fra en og en halv i 2021. Dette vil gjøre at vi får plass til enda flere spennende utstillere, et bedre faglig program og deilig mat og drikke til alle de som tar turen innom, forteller prosjektleder Marit Sagen.

Et sterkt faglig program

Det er ikke nok med bare å ha mange spennende utstillere på en fagmesse som Park og Anleggsmessen, og derfor styrker vi det faglige programmet vårt ytterligere. Dette jobber Bjørn Aakerholt som er Fagansvarlig hos vår samarbeidspartner Norske Anleggsgartnere, Miljø og Landskapsentreprenører, NAML, hardt med i disse dager.

– Vi vet at de som kommer til Park og Anleggsmessen er profesjonelle mennesker som brenner for faget sitt. Selvsagt kan man få se alt det nyeste av produkter, maskiner og lignende på messen, men vi ønsker også å gi de som kommer inspirasjon og faglig påfyll. Dette har vi selvsagt gjort tidligere år også, men i år er det faglige programmet enda sterkere.

Det faglige programmet i år kommer til å blant annet bestå av foredrag om hvordan bedrifter og kommunale foretak kan samle og disponere eget overvann og debatt om bærekraftig bruk av jord, skal vi kjøre landet rundt etter “riktig” jord – eller kan vi gjenbruke jorda på stedet? Og hva skjer nå når gummipellets skal fjernes på kunstgress dekkene, hva er alternativene? Kork, trepellets, sand, eller kanskje noe helt annet materiale.

Ny restaurant, ny bransjemiddag

Den årlige bransjemiddagen har i mange år vært en viktig og populær arena for alle i bransjen. I år vil denne middagen bli holdt på Lillestrøm Lobby, vår egen restaurant, bar og kafé som åpner i høst. Dette vil bli årets høydepunkt for alle som deltar og prosjektleder Marit Sagen kan love at det blir fantastisk mat, god stemning, og kanskje noen overraskelser underveis også.

– Bransjemiddagen er virkelig noe vi alle elsker å delta på! Her kan utstillere invitere med sine egne kunder og samarbeidspartnere til mingling og et godt måltid. I år arrangerer vi dette på vår egen restaurant Lillestrøm Lobby, hvor vi vet at settingen, maten og underholdningen blir helt perfekt! Her må alle som kan delta, bli med på en fantastisk bransjemiddag.

Fortsatt plass til utstillere

Allerede er det mange utstillere som har booket en standplass til årets messe, men det er fortsatt plass til flere som ønsker å vise frem produkter, nyheter eller dele faglig innhold. Ønsker du å bli utstiller?

LES MER