27. -28. NOVEMBER 2024

Agaia – skaper vakre, varige og levende uterom

Agaia-ansatt-planter-traer

Som Norges største aktør innen park- og anleggsbransjen, kommer Agaia til Park og anleggsmessen for å inspirere, motivere og møte morgendagens anleggsgartnere. De utvikler, bygger og vedlikeholder uterom i alle varianter og størrelser.

I denne artikkelen tar vi en nærmere titt på hva Agaia har å tilby og vise hvordan landskapsentreprenøren skaper fantastiske utemiljøer. 

Familie i park og uterom
Uterommene gir mulighet til økt livsglede og bedre helse for mange mennesker, noe som i seg selv bidrar til en bærekraftig fremtid.

Setter standarden for en bærekraftig fremtid

Først må det nevnes, at Agaia er satt sammen av Gaia som betyr jord på latin, og A for anthropos som betyr menneske. Navnevalget gjenspeiler Agaias sterke engasjement for miljø og bærekraft, noe som også kommer til uttrykk i selskapets visjon: «Vi setter standarden for en bærekraftig fremtid.» 

Deres tjenester og produkter reflekterer dette. Agaia tilbyr et bredt utvalg av bærekraftige materialer og løsninger for uterom. Fra norskproduserte kvalitetsplanter, kortreiste og resirkulerte materialer, til bruk av elektriske maskiner, biler og utstyr. På Park- og anleggsmessen vil Agaia inspirere publikum og kunder som ønsker å skape et bærekraftig utemiljø.

Hent GRATIS BILLETT til Park og anleggsmessen og Kommunalteknikkmessen (27. – 28. november 2024). Velkommen til en arena for nettverksbygging, faglig påfyll og handel.

Bildecollage-med-inspirasjon-uterom
Agaia er totalleverandør innen utvikling, bygging, ombygging og vedlikehold av alle typer utomhusanlegg.

Jobb i Agaia – skapt for å skape

Å jobbe i Agaia er meningsfylt, utfordrende, givende og gøy, og det er stadig behov for flere dyktige og dedikerte medarbeidere. 

Verdigrunnlaget IHUGA står for Innovativ, Hensynsfull, Uredd, Grundig og Arbeidssom og synliggjør hvordan Agaia ønsker å opptre, hva som preger kulturen og hva som gir selskapet identitet. 

Agaia har cirka 500 medarbeidere i høysesong.

Agaia legger vekt på å skape en mangfoldskultur der medarbeidere blomstrer og presterer. Her er det mange karrieremuligheter, for både unge og voksne som vil finne en givende jobb i en utrolig spennende og givende bransje.

Uterommene de bygger og vedlikeholder gir mulighet til økt livsglede og bedre helse for mange mennesker, noe som i seg selv bidrar til en bærekraftig fremtid.

Agaia sørger for estetiske miljøer om det er i byrom eller privathager.

Inspirasjon på fagmessen

De dedikerte fagekspertene står klar til å finne de mest innovative og estetiske løsningene for ethvert utemiljø. Enten det er i moderne minimalistisk design, eller med rustikke naturlige elementer. Uansett ønsker og behov, kan Agaia bistå med ekspertise og inspirasjon for små og store uterom. 

Les også: Velkommen til Park og anleggsmessen >>

Uterom-grønt-bymiljø
Uterom – Agaia har i flere år jobbet med flere av landets mest kjente, inspirerende og innovative kunder, både store som små.

Produkter og tjenester

Agaias høye kvalitetsstandarder og pålitelige leveranser gjør dem til en pålitelig partner for dine behov. Med et bredt spekter av produkter og tjenester som er skreddersydd for park- og anleggsbransjen, har de alt du trenger for å realisere ditt prosjekt.

De er landets største anleggsgartner- og landskapsentreprenør og leverer alltid kvalitet i særklasse. Om det skulle være oppdrag innen park- og hageanlegg eller maskinutleie og anleggsmaskiner.

Besøk Agaia på Park og Anleggsmessen og få inspirasjon og informasjon av deres fageksperter. Du treffer de på stand D04-32 under messedagene. Her kan du bli oppdatert på løsninger og trender innen uterom og landskapsarkitektur. Så la deg inspirere og møt deres team i D-hallen.

Hent GRATIS BILLETT til Park og anleggsmessen og Kommunalteknikkmessen (27. – 28. november 2024).

Bildecollage-hagerom-agaia
Bildecollage fra Agaia – fra noen av deres prosjekter.

Konklusjon

Agaia er en pålitelig og innovativ aktør innen park- og anleggsbransjen. Deres fokus på bærekraftige løsninger, trendbevissthet og bredt utvalg av produkter og tjenester, gjør dem til en ideell partner for alle uteromsprosjekter.


Dette er fagområdene til Agaia:
• Barnehager, skolegård og lekeplasser.
• Idrettsanlegg og aktivitetsparker.
• Parker.
• Torg og bygater.
• Gang, sykkelveier og turstier.
• Elvepromenader og sjøfronter.
• Takhager.
• Gravsteder og kirkegårder.
• Utomhus i forbindelse med boligblokker, næringsbygg og omsorgsboliger.
• Private uteområder og hager, enten det er bolig eller fritidseiendom.
• Tømrer/ snekkertjenester.
• Betongarbeider.


Hent GRATIS BILLETT til Park og anleggsmessen og Kommunalteknikkmessen. Velkommen til en arena for nettverksbygging, faglig påfyll og handel.

Skaff deg billetter nå!

Hagemessen er Norges største arena for inspirasjon og handel til hage og uterom. Vårens vakreste eventyr finner sted i Lillestrøm  22. – 24. april!

Ønsker du å bli utstiller?

Sammen kan vi posisjonere din virksomhet.

Marit-Sagen-prosjektleder Park og anleggsmessen

Marit Sagen

Prosjektleder for Park- og anleggsmessen

Marit er vår prosjektleder og har jobbet for NOVA Spektrum siden 2006. Hun kjenner bransjen godt og mottar gjerne en henvendelse fra deg.